PWC | Reinventing the Brand

Via Design was selected for the design of pwc’s consolidation project in Gurgaon in 2006 after a detailed evaluation process of competing firms led by the partner committee. We currently remain engaged with pwc with a relationship that has now spanned more than a decade and has resulted in multiple projects across India including NCR, Kolkata, Hyderabad & Chennai.

 

Seen here are pwc Gurgaon offices, housing several key functional verticals of the firm. This project pushed the envelope for corporate spaces by eschewing the prevalent ‘wooden/veneered’ look in favour of a sleek & contemporary vocabulary. Standout feature: a custom designed corian mesh enclosing a meeting room in the reception, serving as a visual representation of the pwc’s “connected thinking” tag line.

Client
PWC
Project
Workspace
Location
Gurgaon
Area

1,05,000 Sq.Ft